Back

Visuel identitet

Kjøbenhavner

amagerserien

Den overordnet ide med appen ”Kjøbenhavner” er at give en nemmere og mere personlig oplevelse, i det indre København. Appen skal være en service til dem der gerne vil opleve mere af København K i form af relevante anbefalinger til shopping, caféliv, spisesteder samt kulturelle tilbud rettet mod den enkelte bruger.

Via telefonen kan man nemt vælge og sortere imellem ens præferencer, inden for hvad København K har at byde på. Der vil også være mulighed for at skræddersy en personlige tur i København K ud fra de valgte emner. ”Kjøbenhavner” vil vi give mulighed for vise brugeren de steder der vil være interessante for den enkelte, samt give de mindre butikker mulighed for at nå ud til forbrugeren med relevante tilbud uden det store budget til markedsføring. Det vil skabe merværdi til forbrugeren og lokalområdet i København K.

amagerserien
amagerserien
amagerserien
amagerserien
amagerserien

Beskrivelse

1. semester projekt gruppearbejde

Case: Kbh K Commerce & Culture søger idéer til forbedring af kultur- og shoppingoplevelser i Kbh K - og det skal være i form af forslag til en app!

Indsamling af empri i form af kvantitativ og kvalitativ data. Dette gav et grundlag for en SMP-analyse til fastlægning af målgruppe og markedsføring. Derudover arbejdede vi med SWAT/TOWS, for at få et billede af den koncurance mæssige position og stratetiske muligheder.

Process: Indsamling af empri i form af kvantitativ og kvalitativ data. Dette gav et grundlag for en SMP-analyse til fastlægning af målgruppe og markedsføring. Derudover arbejdede vi med SWAT/TOWS, for at få et billede af den koncurance mæssige position og stratetiske muligheder.

Løsning: “Kjøbenhavner“ skal være en service til dem der gerne vil opleve mere af København K i form af relevante anbefalinger til shopping, caféliv, spisesteder samt kulturelle tilbud rettet mod den enkelte bruger. Appen er gratis, men der er mulighed for at blive abonnent og derigennem få adgang til særlige tilbud fra de lokale erhvervsdrivende.

Produkt

Koncept

Design og visualisering

Kodning af portotype

Designmanual

Markedsanalyse

Mobil tilpasset prototypeArbejdet med:

Brackets / HTML / CSS / Illustrator / Indesign / Photoshop / Konceptudvikling / Projektstyring / Empri analyse / Logodesign / UI-design / Designguide / Designmanual / Pitch af produkt.

Top