- “Jeg kommer ud af en jazz-tradition, men jeg har prøvet - og prøver stadig, at rykke jazzen ind i det nye århundrede.”

NYBRUD

(Noun) : “fremkomst af noget nyt (og bedre)”


Jazz-genren opstod i USA i slutningen af 1800-tallet og har siden dannet grundlag for både musiske og samfundsmæssige ‘oprør. I portrættet af Buster Jensen, “Nybrud”, fortælles en historie om en ung musiker, hvis vision er at dykke ned i jazzens rødder og grundtanke om udvikling og opgør med normer.

I øvelokalet på Nørrebro, øver Buster sig på sit guitarspil, det skal være jazzet - og overhovedet ikke. Som tilflytter fra Jylland til Fyn, og så Fyn-København, har Buster til vane at gøre op med de trygge rammer, og prøve noget nyt.

Filmen belyser en eftertænksom musikers tankestrøm, drivkraften til at fornye - og en ung mands længsel efter at finde sin plads i livet. Oplev Buster Jensen, Guitarist, i filmen nedenfor.


video

- “Jeg prøver at gøre min musik poetisk, billedskabende og filmisk.”

BIOGRAFI

Uddannet fra Sydansk Musikkonservatorium og Skuespillerskole i 2014 med guitar som hovedfag.

Har undervist både privat og på musikskoler. Er flittigt brugt som teatermusiker, og har lavet mange projekter med skuespillerskolen i Odense.

Guitarist i og indehaver af orkestrene Onkel Ond Band og ZetZum Zorglub, som begge har høstet ros både indlands og udenlands. Har spillet med Ulvetimen, Echo Me, Benny Andersen, Anders Mogensen, Gilad Hekselman samt mange andre.Guitarist i og indehaver af orkestrene Onkel Ond Band og ZetZum Zorglub, som begge har høstet ros både indlands og udenlands.


360 video

video1

En kølig vinterdag i januar 2017, mødtes Buster Jensen med to af hans dygtige venner, basisten Asger og trommeslageren Jeppe.

'Klik' dig på opdagelse i deres session via 360 graders-video med din smartphone, mus eller VR-briller.


Kontakt Buster via Facebook eller mail, hvad end du søger musikalske udfoldelser eller blot en snak om jazz


Mobil nr: +45 2020 2020


E-mail: busterjensen@

facebook
Top